уторак, 24. јануар 2017.

Farmasi Illumination specialist gold

Drage moje, 

Danas nam je tema tečni iluminator Farmasi brenda :) 
Standardna crna bočica sa rozikastim slovima koja u sebi sadrži 25ml. Dolazi u dve nijanse silver i gold. Ja sam moj dobila na poklon, ali ga možete naći u Farmasi katalogu po ceni od 450 din. Moj dolazi u gold nijansi i da sam ga lično naručivala istu nijansu bih odabrala za sebe. Pošto sam toplog podtona uvek naginjem ka zlaćkastim nijansama, dok me silver nijanse pomalo odbijaju jer znaju na meni da deluju dosta mrtvo ili da jednostavno odskaču od mog look-a.
Prilikom nanošenja ovog iluminatora treba vam mala količina, tako da će vam bočica od 25ml baš dugo trajati. Ima klasičan dozer ali je sam proizvod dosta gust, tako da bez brige, neće vam iscureti više proizvoda no što vam je potrebno.
 
Boja Farmasi iluminatora je za nijansu tamnija nego što sam očekivala, mislim da će mi mnogo više odgovarati leti nego sada kada sam svetlija.
Možete ga nadogradjivati bez bojazni da će izgledati cakey, tako da ako vam njegov efekat sa jednim slojem ne odgovara u smislu da vam je preblag , uvek možete preko naneti još jedan kada se prvi malo osuši.
Ja ga preko dana nosim u jednom sloju a ponekad stavim i malo kamenog highlighter-a preko. Zaista se pokazao kao odlična podloga :) A za neke dramatičnije prilike nanosim ovaj iluminator kao podlogu beauty blenderom i preko highlighter u kamenu.
Da li vam preporučujem ovaj proizvod? Da :) Ako vam treba nešto suptilno ili dobra podloga za maksimalni glow :) A ako očekujete neki "disko kugla" sjaj onda zaobidjite ovaj proizvod ili uzmite Silver nijansu koja deluje svetlije. Ja sam rešila da probam i nju :)

Jedva sam uspela da uhvatim ovog mališu na slici, mnogo bih ga lepše prikazala i lepše bi mi stojao da sam tamnija.
I još jedna nakon setovanja suptilnim Loreal highlighter-om :)


Kako vam se čini ovaj iluminator?
Da li ste ga probale?

10 коментара:

  1. Tvoje lice i tvoj ten je takav da ne može mana da se nađe :D
    Ja sam u fazonu "less is more" pa mi se baš sviđa kako izgleda!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na prelepom komentaru ali imam i ja problema sa licem, u Pms-u posebno :) I meni se za dnevnu sminku svidja taj fazon tako da mi je ovaj iluminator bas "legao" :*

      Избриши
  2. Jao kako mi se svidja! Moram ga naci,ma na kakav god nacin! Da li bi se uclanila u moj blog? Kiss od mene <3!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imas ga u Farmasi katalozima :) Naravno, zapraticu te :) Kissic i od mene :* :* :*

      Избриши
  3. Boze, kako si lepa :) lepse bice skoro nisam videla <3 a ovo moram definitivno da probam, super izgleda :) boja je prelepa :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti do neba na tako lepom komplimentu :* :) :* Javi mi utiske kad probas :*

      Избриши
  4. Divno ti stoji. Treba sto vise da se smejes. ☺ Ja u poslednje vreme nesto ne volim katalosku prodaju,ali ovo mi se svidja ☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se generalno stalno smesim, svaka fotografija mi je sa kezom "od uva do uva" :) Ali kad slikam za blog, lepse se vidi make up kada sam ozbiljna. Tako da cu ubacivati i jedne i druge :) Kataloska prodaja po meni, dolazi u obzir samo ako je proizvod iole proveren :) :*

      Избриши
  5. Baš ti dobro stoji, ja sam razmišljala da uzmem srebrnu varijantu :)

    ОдговориИзбриши